Юксел Кадриев май се готви да се откаже от звездната

...
Юксел Кадриев май се готви да се откаже от звездната
Коментари Харесай

Юксел Кадриев зарязва телевизията?

Юксел Кадриев май се готви да се откаже от звездната си тв кариера. Новинарят от Би Ти Ви призна на почитателите си, че продължава да записва песни и коледното парче Let It Snow („ Нека вали сняг “) е единствено началото на музикалната му кариера, написа „ Уикенд “. Турчинът върви от 2 години на уроци по пеене и пиано и точно преподавателките му са го насърчили да запише кавъра на международния шлагер.

„ С моята учителка по пеене Мариета Петракиева един ден репетираме и се разпяваме. Тя ми сподели – за какво не пуснеш в обществените мрежи по какъв начин пееш нещо. Казах си - добре, несъмнено ще стане доста готино. Оттам всичко потегли лавинообразно. Получи се добре “, описа Юксел. Песента записват бързо, единствено за половин час, на идващия ден снимат клипа, а на по-следващия ден продукцията е подготвена. Видеото набира голяма известност в обществените мрежи, където е гледано към половин милион пъти единствено за седмица – нещо, с което даже одобрени реализатори не могат да се похвалят.

Под клипа на Кадриев в ютуб доминират позитивни и хвалебствени мнения. Много почитателки окуражават тв звездата, че би трябвало да продължи да ги радва с музикални осъществявания. „ Ще има още! Бъдете сигурни! Заклет почитател съм на „ Металика “ и са в проектите, само че всяко нещо по реда си! “ – отговори Юки, който очевидно е прочел всяко едно мнение и е харесал позитивните такива.



Турчинът ще продължи да записва песни и като нищо след време може да се откаже да чете новините по Би Ти Ви, където постоянно е обект на насмешки и рецензия поради непрекъснатите гафове, които позволява. „ В коледната ария на Юксел Кадриев най-вече ми харесва това, че не прави никакви лапсуси в нея “ – е единствено една от шегите, която се върти във фейсбук по адрес на новинаря.



Близки до Кадриев издават пред „ Уикенд ”, че той в действителност бил сюрпризиран от триумфа на парчето и доста се радвал, че отнесе толкоз похвали. Юксел съществено се замислял последователно да се преориентира към музиката, тъй като знае, че тв кариерата е до време и няма да в постоянно на екран, изключително с грешките, които прави. А изпълнителите вадят доста положителни пари по време на участията си – най-малко хилядарка за живо осъществяване в който и да е клуб...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР