Южнокорейският технологичен гигант Samsung представи няколко нови монитора – 31,5-инчов

...
Южнокорейският технологичен гигант Samsung представи няколко нови монитора – 31,5-инчов
Коментари Харесай

Samsung осъществи квантов скок при OLED мониторите: 27-инчова матрица с 350 Hz честота на опресняване

Южнокорейският софтуерен колос Samsung показа няколко нови монитора – 31,5-инчов модел и 27-инчов, и двата с висококачествени OLED панели – които наподобяват в действителност доста добре и можем да чакаме да чуем повече за тях на събитието CES 2024.

По-конкретно, това са QD-OLED (Quantum dot OLED) монитори, а 27-инчовата версия е с резолюция 1440p и периодичност на освежаване 360 Hz. По-големият 31,5-инчов панел е с 4K резолюция и компактност на изображението 140 PPI (благодарение на технологията за „ ултрапрецизното инжектиране на пикселите “, оповестява Tom’s Hardware).

27-инчовият QD-OLED екран има време за реакция от 0,03 ms в комбиниране с 360Hz периодичност на освежаване, като явно последната е реализирана благодарение на патентован логаритъм с изкуствен интелект (известен като „ Quantum Enhancer„ ). Samsung несъмнено вижда в този екран кандидат да попадне в листата с най-хубавите геймърски монитори.

Засега детайлностите са много нищожни, само че както към този момент споменахме, би трябвало да чуем повече на CES идващия месец – в действителност бихме били сюрпризирани, в случай че това не се случи, като се има поради, че Samsung към този момент приготвя тези монитори за излизане на пазара.

Samsung твърди, че е почнала всеобщото произвеждане на 31,5-инчовия екран и можем единствено да допускаме, че по-малкият 1440p модел ще се появи напълно скоро след огромния.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР