Южнокорейският сериал Squid Game надмина всички заглавия в богатото портфолио

...
Южнокорейският сериал Squid Game надмина всички заглавия в богатото портфолио
Коментари Харесай

Какво се случва с Лий Ю-Ми от хитовия сериал Squid Game

Южнокорейският сериал Squid Game надмина всички заглавия в богатото портфолио на Netflix с връх от 111 милиона фенове и естествено сега всички приказват за него.
 Squid Game, Netflix и върхът, който южнокорейският сериал сложи
Сериалът, който завладя Netflix

Абонатите на стрийминг платформата имат нов любим

От Hypebae са събрали няколко любопитни обстоятелството за една от актрисите - Лий Ю-Ми. Тя пресъздава облика на Джи-младша, или №240, в хитовата атниутопичната К-драма. Покрай присъединяване й в сериала почитателите й в Инстаграм са скочили от 40 000 на над шест милиона. И нищо чудно.

В скорошно изявление режисьорът Хуанг-Донг Хийок споделя, че в истинския сюжет ролята на Лий Ю-Ми е била предопределена за мъжки воин. " Когато го написах преди 10 години, Джи-младши беше момче. Името му беше Джи-Йонг ", прецизира още той. Но след това взема решение, че " връзката сред дамите би имала повече смисъл ".

И очевидно 17-годишната Лий Ю-Ми е родена актриса, тъй като с цел да получи ролята си в южнокореския трилър Hostage: Missing Celebrity, чиято премиера беше през август, побеждава още 1000 кандидатки с артистичния си гений.

През месец януари 2022 година следва да излезе нова южнокорейска поредност на стрийминг платформата с присъединяване на Лий Ю-Ми. Става въпрос за сериала All of Us Are Dead, в който група възпитаници остават затворени в учебно заведение, до момента в който настава зомби апокалипсис, оповестяват още от Hypebae.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР