Южнокорейският производител на телефони Samsung заяви, че все още не

...
Южнокорейският производител на телефони Samsung заяви, че все още не
Коментари Харесай

Samsung може изобщо да не достави сгъваемия Galaxy Fold на клиентите си

Южнокорейският производител на телефони Samsung съобщи, че към момента не може да дефинира дата, от която ще стартира доставките на новаторския се сгъваем смарт телефон Galaxy Gold. Компанията се извини на клиентите си в Съединени американски щати за закъснението, написа Reuters.

След като рецензенти откриха проблем с екрана на телефона, най-големият производител на смарт телефони отсрочи доставките. Забавянето докара до крах напъните на марката първа да даде сгъваем телефон за потребителите. Моделът трябваше да бъде пуснат в продажба на 26 април.
 Сгъваемият телефон на Samsung се счупи преди да излезе на пазара
Сгъваемият телефон на Samsung се счупи преди да излезе на пазара

Повредата е в екрана на устройството

" Ако не се свържете с нас и ние не сме доставили продукта до 31 май, вашата поръчка ще бъде анулирана автоматизирано ", оповестява южнокорейският производител посредством имейл на своите клиенти, които са поръчали смарт телефона авансово в Съединени американски щати.

Според разпоредбите в Щатите от Samsung се изисква да уведоми клиентите си, че предварителните поръчки ще бъдат анулирани, при положение, че продуктът не бъде доставен до 31 май.
 Samsung отсрочва стартирането на пазара на Galaxy Fold поради недостатък
Samsung отсрочва стартирането на пазара на сгъваемия си телефон за $2000 поради недостатък

Анализатори чакат това да се отрази отрицателно на марката в кратковременен проект

От компанията са оповестили желанието си да произведат най-малко 1 милион броя от модела Galaxy Fold през първата година, по отношение на общо създадените 300 милиона телефона на година.

Поради огромния интерес и желанието на доста клиенти да се снабдят със сгъваемия смарт телефон, по-рано компанията отстрани опцията за предварителна продажба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР