Южнокорейският президент Мун Дже Ин прикани днес Северна Корея да

...
Южнокорейският президент Мун Дже Ин прикани днес Северна Корея да
Коментари Харесай

Южнокорейският президент: Северна Корея да се върне на масата за преговори

Южнокорейският президент Мун Дже Ин прикани през днешния ден Северна Корея да се въздържа от повишаване на напрежението и да се върне на масата за договаряния, съобщи Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че Мун е отправил своя апел след закани от страна на севернокорейски държавни медии, че Пхенян ще прекъсне връзките си със Сеул и ще предприеме военни дейности. През последните дни те загатнаха също за опцията да се затвори взаимното бюро за връзка в КНДР и за ответни ограничения поради проведена от избягали севернокорейци акция за мятане на позиви срещу режима в Пхенян през границата сред двете Кореи, предава Българска телеграфна агенция.

" Обещанията за мир на Корейския полуостров, които Председателят Ким Чен-ун направи пред нашия 80-милионен народ, не може да бъдат върнати обратно ", съобщи южнокорейският президент на съвещание със свои високопоставени сътрудници, говорейки за споразуменията, които реализира на срещата си със севернокорейския водач през 2018 година.

" Северна Корея не би трябвало да прекъсва връзките, да повишава напрежението и да се пробва да се върне към отминалата ера на борби. Надявам се тя да реши неуместните и сложни проблеми посредством връзка и съдействие ", прикани още Мун.

Той направи това изказване на фона на отбелязването на 20-ата годишнина от първата среща на върха сред двете Кореи, на която бяха дадени обещания за възстановяване на разговора и съдействието.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР