Южнокорейската анимация "Червената обувчица и седемте джуджета" е най-гледаната у

...
Южнокорейската анимация "Червената обувчица и седемте джуджета" е най-гледаната у
Коментари Харесай

Анимацията Червената обувчица и седемте джуджета е най-гледаният филм у нас

Южнокорейската анимация "Червената обувчица и седемте джуджета " е най-гледаната у нас след предишния петък, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Приказката за превърнатите в джуджета принцове, които търсят алените обувки на едно момиче, с цел да падне проклятието върху тях, е гледана от 8 860 фенове и има 85 465 лв. доходи от билетите им за първите три дни у нас.

Втора позиция измежду най-гледаните филми заема друга премиера - "Хищни птици и фантастичната равноправност на Харли Куин ", основан по комиксите на Чарлз Диксън-Чък, Джордан Горфинкъл-Горф, Грег Ланд и на Пол Дини. Новият филм на DC, чието деяние се развива след събитията от тези в "Отряд самоубийци " от 2016 година, е гледан от 7 396 фенове и има 74 728 лв. от билетите им за първите три дни у нас.

Триседмичният любимец "Лоши момчета вечно " е на трето място в топ 10. Месец след излизането й на екраните новата трета по ред история на служителите на реда Маркъс и Майк е гледана към този момент от 103 512 фенове и регистрира 1 036 383 лв. доходи от билетите им.

На четвърто място е приключенският "Доктор Дулитъл ", основан по претекстове от историята на писателя Хю Лофтинг от 20-те години на предишния век. Развиващата се във времето на викторианска Англия история за говорещия със животни доктор и търсенето на невиждано лекарство е към този момент месец на екраните и е гледана от 76 436 фенове и има 801 109 лв. доходи.

Пета позиция е за новия филм на Гай Ричи - "Джентълмените ". Опитът на Мики Пиърсън да продаде бизнеса си с марихуана, всички опити да бъде "изпързалян " и разкриването на първичния гарант на това са към този момент 10 дни на екраните у нас и са гледани от 18 191 фенове и имат 179 750 лв. доходи.

Шесто място е за българския филм "Диви и щастливи ". Почти три месеца филмът е измежду първите 10 най-гледани у нас и за това време са го видели 91 594 фенове и има 851 389 лв. доходи от билетите им.

Единият от огромните спечелили в нощта на "Оскари "-те - "1917 " е на седма позиция. Разказаната от Сам Мендес история през камерата на Роджър Дийкинс за миг от Първата международна война, който би трябвало да понижи жертвите в нея, наградена със статуетки за оператор, образни резултати и за звуков монтаж, е трета седмица на екраните у нас и за това време са я гледали 17 171 фенове и има 159 613 лв. доходи.

Третата премиера от предишния петък - "Малки дами ", е на осмо място. Създаденият по едноименния разказ на Луиза Мей Олкът от 1868 година филм за четирите сестри Марч и тяхното израстване по време на Гражданската война е гледан от 1 954 фенове и има 20 485 лв. доходи за първите три дни у нас.

На девето място е коопродукцията с българско присъединяване - "18 % сиво " по едноименната книга на Захари Карабашлиев. Пътуването на Захари от Лондон до Берлин с Рушен Видинлиев и Доля Гавански в основните функции е гледано от 15 914 фенове и регистрира 135 194 лв. доходи за трите седмици на екраните.

Десета позиция е получилият "Оскар " за най-добре приспособен сюжет "Джоджо заека ". Сатиричната история за последните седмици на Втората международна война през очите на немско момче с виртуален другар - Адолф, е 10 дни на екраните у нас, като към този момент са я гледали 4 571 фенове и има 43 825 лв. доходи от билетите им.

Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния петък - "Най-хубавите години от един живот ". Филмът на Клод Льолуш с Моника Белучи и Суад Амиду в основните функции е гледан от 242 фенове и има 1 765 лв. доходи, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР