Южноафрикански полицаи в четвъртък са били на лов за ,

...
Южноафрикански полицаи в четвъртък са били на лов за ,
Коментари Харесай

Полицията в ЮАР издирва крокодили-бегълци

Южноафрикански служители на реда в четвъртък са били на лов за, откакто незнаен брой влечуги са избягали от комерсиална плантация за разплод в южната част на страната, оповестиха природозащитници, съобщи Агенция Франс Прес.
Млади нилски крокодили с размери 1,2-1,5 метра се измъкнаха от плантация в Кейп Уайнландс, на 150 километра източно от Кейптаун.
 Древните крокодили ходели на задни лапи, демонстрират фосили Древните крокодили ходели на задни лапи, демонстрират фосили
Някои типове предшественици на днешните крокодили са можели да бягат на два крайници като динозаври, поддържайки равновесие благодарение на дългата и...
Полицията е основала " специфичен екип ", който да се оправи с бягството, заяви държавният консервационен отдел CapeNature.
Джеймс-Брент Стян, представител на провинциалното министерство на околната среда на Западен Кейп, съобщи пред Франс прес, че фермерът в сряда сутринта " схванал, че има дупка в оградата и незнаен брой крокодили са избягали ".
Полицията, локалните природозащитни органи, притежателите на земи и фермерът претърсват региона към река Брийд, която тече покрай фермата, сподели той. До момента са открити двадесет и седем от младите крокодили.
Усилията за залавяне на бегълците допускат слагане на " хуманни клопки " на крайбрежията на реката с стръв вътре, с цел да привлекат животните, сподели Разина Омар, основен изпълнителен шеф на CapeNature.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР