Южноафриканската актриса Чарлийз Терон съобщи, че повече от 50 знаменитости

...
Южноафриканската актриса Чарлийз Терон съобщи, че повече от 50 знаменитости
Коментари Харесай

Чарлийз Терон с кампания срещу домашното насилие - slava.bg

Южноафриканската актриса Чарлийз Терон заяви, че повече от 50 звезди - от колежката ѝ Рийз Уидърспун до футболиската Меган Рапиноу, са се включили към акцията ѝ против домашното принуждение в изискванията на изолираност поради новия ковид, заяви фондация "Thomson Reuters ".
Инициативата #Заедно за нея беше стартирана от Чарлийз Терон в границите на плана ѝ за Африка взаимно с филантропичната организация за битка с бедността и глада CARE и Фондацията на развлекателната промишленост. Те заделиха 500 000 щатски $ за предпазени жилища за жертви на домашно принуждение в Съединени американски щати и РЮА, предава Dir.bg.

"Всяка трета жена става жертва на принуждение поради пола си през живота си; предходната година това се е случило с 243 милиона дами и девойки. Хуманитарни рецесии като Ковид-19 единствено утежняват нещата ", написа Чарлийз Терон в Туитър.

"Горда съм, че тези изключителни и авторитетни дами чуха апела ми и се сплотяват в едно ".

Средства за самодейността в помощ на жертвите на принуждение подариха повече от 50 звезди от света на киното, спорта, модата, бизнеса. Към Чарлийз Терон се причислиха актрисите Мишел Уилямс, Салма Хайек, Лора Лини, Вайола Дейвис, манекенката Иман, дизайнерката Стела Маккартни. Те ще доближат до дами от повече от 100 страни.
"Аз съм изпитала домашно принуждение като дете. Това е последното останало задоволително насилиел Много е значимо на оживелите да бъдат предоставени средства, с цел да могат да се измъкнат и да получат прочувствена поддръжка, с цел да знаят, че са значими ", съобщи Вайола Дейвис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР