Южноафриканката Зозибини Тунзи бе провъзгласена за Мис Вселена“ 2019 на

...
Южноафриканката Зозибини Тунзи бе провъзгласена за Мис Вселена“ 2019 на
Коментари Харесай

Фотогалерия: Новата „Мис Вселена“

Южноафриканката Зозибини Тунзи бе провъзгласена за „ Мис Вселена “ 2019 на специфична гала в американския град Атланта. Миналогодишната победителка, Катриона Грей от Филипините, короняса новата избраничка.

Тунзи съумя да се пребори с другите 89 претендентки за купата на кралица на хубостта, с подгласнички Мис Мексико и Мис Пуерто Рико. Тя впечатли журито с представянето си в обичайните дефилета по бански и вечерна рокля, както и с отговорите на въпросите, свързани със обществени проблеми. Мисията, която е избрала да следва, съвършено се вписва и в тазгодишната тематика на състезанието, „ Уверено красиви “.

26-годишната Мис Вселена е пиар експерт и деятел за равноправието сред половете и естествената хубост на дамите. „ Израснах в свят, където дамите, които наподобяват като мен – с моя цвят кожа и моя тип коса – в никакъв случай не са определяни като красиви. Мисля, че е време това да спре през днешния ден. “, показа от сцената на надпреварата Тунзи.

И тази година водещ на шоуто беше Стив Харви. Той още веднъж направи гаф, като обърка Мис Малайзия с Мис Филипини.

И България имаше собствен представител на събитието – Лора Асенова от Бяла Слатина, която през септември бе оповестена за „ Мис България Вселена “ 2019.

Вижте в този момент вълнуващи моменти от състезанието!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР