Южният плаж на Китен остава в ръцете на ВИС. Апетитната

...
Южният плаж на Китен остава в ръцете на ВИС. Апетитната
Коментари Харесай

Флагман: ВИС отново си взе южния китенски плаж за 10 г.! 14 лв. ще са чадърът и шезлонгът

Южният плаж на Китен остава в ръцете на ВИС. Апетитната линия ще бъде отдадена за период от 10 година на софийската компания „ Атлиман 2 ” ЕООД, чийто притежател е Борислав Желязков, непосредствен до убития необут на ВИС-2 Георги Илиев.

След извършен конкурс „ Атлиман 2 “ ЕООД е избран за концесионер на морския плаж „ Китен-юг “, община Приморско, заяви Флагман.бг.

Концесията ще е за период от 10 година, а стопанинът се задължава за целия период на контракта за концесия. цената за 1 бр. чадър да е в размер до 7 лева с Данък добавена стойност, а цената за 1 бр. шезлонг - до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

Новият-стар концесионер преглага да провежда спортно-развлекателни действия на морския плаж в размер на 33 240 лева с Данък добавена стойност за периода на концесията.

А размерът на годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 187 722,41 лева с Данък добавена стойност.

Той се дефинира от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане в размер на 7.20 на 100 без Данък добавена стойност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР