Южнакорейската компания LG ще предложи първия си 5G смартфон за

...
Южнакорейската компания LG ще предложи първия си 5G смартфон за
Коментари Харесай

Първият 5G смартфон на LG за САЩ идва в началото на 2019 г.

Южнакорейската компания LG ще предложи първия си 5G смарт телефон за Съединените щати в първата половина на 2019 година Той ще проработи в мрежата на оператор номер 4 в страната – Sprint .
Sprintв момента работи по сливането си с по-големия си съперник T-Mobile в договорка за 26 милиарда $. Двата оператора настояват, че със взаимни старания ще могат да изградят по-бързо идващото потомство мобилни мрежи. Надеждите са, че 5G мрежата по-късно ще може да се употребява за нови технологии като самостоятелни коли по американските пътища.

Телефонът на LG ще бъде модифициран особено за плануваната 5G мрежа на Sprint, само че ще бъде съчетаем и с мрежата на T-Mobile. Неговата цена и точната премиерна дата към този момент са незнайни. 5G мрежата на оператора ще проработи на първо време в девет града, измежду които Ню Йорк и Лос Анджелис.

Миналия месец Sprint пусна нови неограничени абонаментни проекти с видео стрийминг от Hulu и музикален стрийминг от Tidal в опит да притегли повече клиенти с мултимедийно наличие.

Sprint е четвъртият максимален оператор в Съединени американски щати по брой на клиентите след Verizon Communications, AT&T и T-Mobile.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР