Южна Корея заплаши да отприщи ад на разрушение в съседна

...
Южна Корея заплаши да отприщи ад на разрушение в съседна
Коментари Харесай

Южна Корея заплаши КНДР с ад на разрушение

Южна Корея заплаши да отприщи " пъкъл на опустошение " в прилежаща Северна Корея като възмездие за всевъзможни безразсъдни дейности , оповестява " Ройтерс ".

Изострената изразителност идва, откакто предишния месец КНДР разгласи, че повече няма да съблюдава военното съглашение сред двете страни от 2018 година, целящо да понижи напрежението.

Стъпката на Пхенян пристигна, откакто Южна Корея съобщи, че ще спре отчасти осъществяването на съглашението след изстрелването на шпионски спътник от Севера.

" Северна Корея има единствено два избора - мир или заличаване " , акцентира южнокорейският министър на защитата Шин Уон-сик.

" Ако Северна Корея предприеме безразсъдни дейности, които вредят на мира, чакат ги единствено пъклен разрушени я ", предизвести той.
 Южна Корея, Съединени американски щати и Япония ще възпират Пхенян
Южна Корея, Съединени американски щати и Япония ще възпират Пхенян

Опит за въздържане на нуклеарните упоритости на Северна Корея

Коментарът, изработен по време на среща на висши военни командири, идва по-малко от седмица, откакто Шин посети ракетното командване на Юга, което съгласно него ще има за задача " смъртоносно да порази сърцето и главата на врага " при положение на война.

Северна Корея отбрани своето създаване на ракети и нуклеарни оръжия като суверенно право, належащо за противопоставяне на дейностите на Съединените щати и техните съдружници.

" Агресията на Съединени американски щати и хегемонистичните ходове за подсилване на съюза са главната причина за утежняване на районното напрежение ", написа вестникът на ръководещата партия " Родонг синмун " във връзка ученията на Съединени американски щати с Австралия и Япония.

На срещата си с командирите Шин очерта стъпките, които армията подхваща, с цел да увеличи качествата си.

Те включват, възстановяване на благосъстоянието на бойците и " трагично " подсилване на " триосната " отбранителна система на Юга, предопределена да противодейства на военните закани на Севера, в това число военни проекти, които изискват превантивни удари при нужда.
 Съединени американски щати, Южна Корея и Япония умуват по какъв начин да лимитират заканите на КНДР
Съединени американски щати, Южна Корея и Япония умуват по какъв начин да лимитират заканите на КНДР

Съветниците по национална сигурност на трите страни се срещат в Сеул

Вчера отрасловото министерство изиска нарастване от 4,5% в бюджета за защита за идната година, като задачата е да се ускори " триосната " система с повече подводници, американски стелт сизтребители F-35A и системи за противоракетна защита.

Миналата седмица съветниците по националната сигурност на се срещнаха в Сеул и се споразумяха за нови начинания за отговор на заканите на Северна Корея в киберпространството - от злоупотреби с криптовалута до галактически изстрелвания.

Южна Корея и Съединените щати ще проведат договаряния за нуклеарно въздържане в петък като част от уговорката на Вашингтон да даде на Сеул повече информация за проектите си при положение на спор със Северна Корея.

Тъй като Корейската война от 1950-53 година приключи с помирение, а не с кротичък контракт, двете прилежащи страни на процедура остават в положение на война.
 КНДР ще смята интервенция в работата на спътниците си за оповестяване на война
КНДР ще смята интервенция в работата на спътниците си за оповестяване на война

Пхенян ще отговори на всяка интервенция на Съединените щати в космоса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР