Южна Корея, Япония и Съединените щати организираха отдавна планирани съвместни

...
Южна Корея, Япония и Съединените щати организираха отдавна планирани съвместни
Коментари Харесай

САЩ, Япония и Южна Корея проведоха съвместни военни учения

Южна Корея, Япония и Съединените щати проведоха от дълго време планувани взаимни военноморски учения с присъединяване на американски самолетоносач , оповестява Ройтерс. Те упражняваха противопоставяне на ракетно нахлуване от страна на Северна Корея.

Северна Корея форсира създаването на оръжия, тествайки хиперзвукови ракети с твърдо гориво. Лидерът на КНДР Ким Чен Ун уточни, че в този момент е моментът страната да бъде по-подготвена за война от всеки път, базирайки се на нестабилна геополитическа обстановка.

Участващите сили организираха учения за битка с подводници , с цел да подобрят реакциите си на севернокорейските подводни закани, в това число и балистични ракети, изстрелвани от подводници.

Ученията се организираха в интернационалните води сред Южна Корея и Япония . В тях взеха присъединяване самолетоносачът Теодор Рузвелт и разрушителите Хауърд, Ръсел и Даниел Иноуе, както и военни кораби от Япония и Южна Корея.

Маневрите, ориентирани към усилване на комбинираната дарба за реакция на заканите от Северна Корея, следват дълголетен проект за взаимни учения, основан след миналогодишната тристранна среща на върха.
 Съединени американски щати и Южна Корея организираха взаимни учения с F-35
Съединени американски щати и Южна Корея организираха взаимни учения с F-35

На фона на дрънкането на оръжие от страна на КНДР
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР