Южна Корея ще въведе забрана за работата на нощните клубове,

...
Южна Корея ще въведе забрана за работата на нощните клубове,
Коментари Харесай

Южна Корея затваря нощните заведения

Южна Корея ще вкара възбрана за работата на нощните клубове, караоке питейните заведения и други нощни заведения, съобщи Ройтерс, като се базира на известие на управляващите.

Забраната ще бъде в действие от понеделник за три седмици. Ще остане в действие и възбраната да се срещат повече от 4 души и вечерният час, който работи от 22 ч., предава Българска телеграфна агенция. 

Страната се притеснява от четвърта вълна на коронавирусната зараза. Вчера бе обявено за 671 нови случая на болест. Клъстъри се образуват в питейни заведения, спортни зали, църкви, значително в региона на столицата.

Съседна Япония също стяга ограниченията против ковид в още три префектури, включително и Токио, съобщи Ройтерс. Мерките в Токио, Окинава и Киото влизат в действие на 12 април и ще продължат надлежно до 11 май и 5 май. Очаква се да бъде лимитирано работното време на питейни заведения и заведения за хранене.

В понеделник Япония сложи западната префектура Осака, дружно с префектурите Хиого и Мияги под прицелни локдаун ограничения. Вчера Осака заяви за 905 нови случая на болест, а Токио за - 545 нови случая, което е малко под пика от февруари. Очаква се новите ограничавания да бъдат публично оповестени по-късно през днешния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР