Южна Корея ще наложи глоба от 2,2 милиона долара на

...
Южна Корея ще наложи глоба от 2,2 милиона долара на
Коментари Харесай

Южна Корея глобява Tesla с 2,2 милиона долара

Южна Корея ще наложи санкция от 2,2 милиона $ на Tesla за това, че не е уведомила клиентите си за по-късия пробег на своите електрически транспортни средства при ниски температури. Глобата ще бъде наложена от антитръстовият регулатор, предава Reuters.

Корейската комисия за обективна търговия (KFTC) съобщи, че Tesla е преувеличила " обсега на шофиране на електрическите автомобили си с едно зареждане, тяхната доходност спрямо бензиновите транспортни средства, както и продуктивността на зарядните станции Superchargers " на формалния си локален уеб страница от август 2019 година.

Пробегът на колите на производителя на електрически автомобили понижава в студено време с до 50,5%, което е в прорез с рекламираното от Тесла време, се споделя в изказване на KFTC.

На уеб страницата си Tesla дава препоръки за шофиране през зимата, като да вземем за пример прилагане на обновеното приложение Energy за наблюдаване на потреблението на сила, само че не загатва пониженият в студено време пробег - при минусови температури.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР