Южна Корея отчита спад на новите случаи с коронавирус. В

...
Южна Корея отчита спад на новите случаи с коронавирус. В
Коментари Харесай

Българин в Южна Корея: Беше страшно, но бързо намериха начин да блокират епидемията!

Южна Корея регистрира спад на новите случаи с ковид. В страната бяха въведени извънредно строги ограничения, които дадоха резултат.

От СЗО оповестиха, че в международен мащаб случаите са над 200 000 случая, а минимум 000 души са умряли.

"Има доста засилен надзор на летището в Инчеон и се одобряват изключителни ограничения, с цел да се предотврати това нещо. Всички хора от страните, които са с високо разпространяване на вируса, се тестват и се карантинират при положение, че се окаже, че имат позитивен тест ", сподели сънародникът ни Крис Георгиев в ефира на "България заран ".

Той живее в Южна Корея и уточни, че когато в страната са научили за разпространяването на вируса, е било ужасно, тъй като е имало доста малко информация.

"Случи се тъкмо по време на китайската Нова година, когато всички китайци пътуват из страната, извънредно доста туристи от Китай идват в Корея. Това беше главното ни терзание.

Правителството извънредно бързо предприе съществени ограничения за доста солидна осведомителна акция по какъв начин да се предпазим от COVID-19, какво съставлява той. Тя беше на 4 разнообразни езика - британски, корейски, китайски и японски ", сподели още той.

Крис Захариев добави, че в Южна Корея има изключителна бистрота и доста осведоменост. Всеки ден са се провеждали по два брифинга.

"Тук цялостна карантина не е имало, само че хората одобряват нещата доста на сърце ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР