Южна Корея и Гана ще излязат в решителен за двата

...
Южна Корея и Гана ще излязат в решителен за двата
Коментари Харесай

Южна Корея и Гана ще трябва да търсят победа на всяка цена, ако искат да продължат напред

Южна Корея и Гана ще излязат в съдбоносен за двата отбора втори мач от груповата фаза на Световното състезание в Катар. Азиатският представител приключи не изключително впечатляващо 0:0 в първия си дуел против Уругвай, когато и двата отбора като че ли повече избраха да не изгубят, в сравнение с да гонят трите точки непременно, само че няма да има опция за сходен комфорт и против Гана. 

Звездата на отбора Сон Хюн-Мин имаше проблеми с контузия преди началото на шампионата, а в първата среща игра с лицева маска, само че още веднъж, както постоянно от началото на сезона, не съумя да покаже най-хубавото, на което е кадърен. Въпреки всичко наставникът Пауло Бенто ще разчита на своя капитан, който ще би трябвало да поведе отбора против “черните звезди ”. Южна Корея може да се осланя на известна степен и на отличната си статистика против отбори от африканския континент, като до този миг има 27 победи, 15 равенства и единствено 13 загуби против техни представители. 
19  Уругвай - Южна Корея, група
От своя страна Гана, които бяха считани за един от аутсадерите в в тази група, изнесоха дуел, който не трябва да се подценява, против Португалия, където, въпреки да изгубиха, означиха две попадения и демонстрираха някои положителни неща в офанзива. Ганайците са отбора, който е достигал най-далеч от своя континент от 2010-а насам, когато доближиха до четвъртфиналите в Южна Африка. Наставникът на тима Ото Адо се изрече много сериозно против някои отсъждания на рефера в мача с “мореплавателите ”, а също така неговият отбор може да разчита и на отличната си голова статистика - Гана е отбелязвала гол във всеки от своите 13 мача на Световно състезание. В досегашните си конфликти двата отбора имат по три победи всяка и нито едно тъждество.
67  Португалия - Гана 3:2, група
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР