Южна Каролина, щат Охайо, Станфорд и UCLA биха били поставените

...
Южна Каролина, щат Охайо, Станфорд и UCLA биха били поставените
Коментари Харесай

Южна Каролина, щат Охайо, Станфорд и UCLA, поставени на първо място във втория турнир на NCAA за жени, разкриват

Южна Каролина, щат Охайо, Станфорд и UCLA биха били поставените под номер 1 в шампионата NCAA, в случай че стартира в този момент.

Комисията за асортимент на женския баскетбол на NCAA в четвъртък направи второто си откриване на тимовете в линията за първите 16 сложени. Много неща се трансформираха през двете седмици от първичното откриване, отвън превъзходството на Южна Каролина и щата Охайо. От първичните топ 16 сложени, 11 са изгубили най-малко един мач.

„ Това е доказателство за това къде е колежанският баскетбол сега, мъчно е всяка нощ и вечер “, ръководителят на комисията по асортимент на NCAA за женски баскетбол Лиза Питърсън сподели пред Асошиейтед прес в телефонно изявление в четвъртък. „ Това не постоянно е било по този начин. “

Питърсън сподели, че Южна Каролина и Охайо Стейт са имали в действителност мощни сезони и че е имало доста полемики за последните двама сложени под номер 1.

„ Станфорд беше малко по-сигурен от останалите заради тяхната работа “, сподели тя. „ Те изгубиха от Аризона, само че Камерън Бри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР