Южени Бушар призна, че само допреди няколко месеца е мислела

...
Южени Бушар призна, че само допреди няколко месеца е мислела
Коментари Харесай

Бушар с нова провокация към Шарапова: Има нещо специално, когато играя с допингирани тук

Южени Бушар призна, че единствено допреди няколко месеца е мислела за отричане от тениса, откакто близо година и половина се бореше с контузия в региона на коляното. Канадката обаче е решила да си даде още един късмет в спорта и е почнала работа с досегашния треньор на Винъс Уилямс, а точно Ерих Хехтман и позитивните знаци за някогашната финалистка от Уимбълдън не липсват, откакто тя съумя да преодолее квалификациите в Мадрид, а след това надделя и Даяна Ястремска в откриващия кръг на главната скица.

Това беше първи триумф за Бушар в испанската столица от шест години насам, когато реализира една от най-големите победи в своята кариера, елиминирайки самата Мария Шарапова. Тогавашният мач беше придружен от извънредно забавни условия, защото актуалната номер 285 назова рускинята " измамничка " и изрече мнение по какъв начин не трябва в професионалния спорт да се позволява реабилитацията на състезатели, които са били хванати с допинг.

Любопитното е, че през вчерашния ден Бушар надви над друга тенисистка, която е давала в предишното позитивна проба за допинг, само че разликата е, че Ястремска беше оневинена и за нея не последва наказване. Изглежда обаче тази детайлност по-скоро е убягнала на тогавашната пета ракета на света и тя качи много провокативен пост в обществените медии, в който намерено съобщи по какъв начин очевидно има нещо особено в това да играе срещи допингирани съпернички в Мадрид.

Тенис обществеността пък реагира доста отрицателно на обявата, а таймингът не беше по никакъв начин подобаващ, тъй като се оказа, че в същата вечер украинката е изгубила своя дядо. Впоследствие Бушар изтри написаното и беше поздравена персонално от Патрик Муратоглу, че е поправила грешката си. 

Припомняме ви, че френският експерт понастоящем е треньор на Симона Халеп, която все още е със спрени права, защото в кръвта ѝ беше открита неразрешената субстанция роксадустат.

Siempre hay una captura de pantalla
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР