Yuga Labs, известен създател на NFT, навлиза в сферата на

...
Yuga Labs, известен създател на NFT, навлиза в сферата на
Коментари Харесай

Търгът за Биткойн NFT колекцията на Yuga Labs наближава

Yuga Labs, прочут основател на NFT, навлиза в областта на Биткойн NFT с стартирането на най-новата си сбирка - TwelveFold.

Колекцията се състои от 300 токена, генерирани благодарение на усъвършенствана технология за 3D моделиране и други новаторски техники.

От 300-те НФТ 288 ще бъдат налични за продажба на обществеността. В същото време 12 ще бъдат непокътнати за донори, дарения и благотворителни начинания съгласно съобщение .

Търгът ще продължи 24 часа, като резултатите ще бъдат финализирани въз основа на последния приключен блок с Биткойн преди 15:00 ч. американско тихоокеанско общоприетоо време (PST) на 6 март. Търгът няма избрана цена или насоки за наддаване, а резултатите ще зависят напълно от пазарното търсене.

Yuga Labs преди този момент си завоюва име, като доминираше на пазара на Етериум незаменяеми токени с две хитови сбирки – Bored Ape Yacht Club и CryptoPunks. С стартирането на TwelveFold обаче компанията прави първите си стъпки в Биткойн NFT пространството.

Биткойн NFT са неповторими с това, че са вписани върху сатоши в блокчейна на BTC, което ги прави извънредно сигурни и устойчиви на подправяне. Тези токени се основават, когато даден файл, като да вземем за пример художествено изображение, се запише или надпише в единици Биткойн, известни като сатоши – най-малките самостоятелно разпознаваеми единици от актива.




Ordinal Theory protocol направи допустимо основаването на Биткойн NFT, като тези продукти са известни като. Този тип незаменяеми токени закупи известност, защото блокчейнът на флагманската криптовалута претърпя усъвършенствания, които направиха по-евтино съхраняването на данни в единични транзакции.

Колекцията TwelveFold на Yuga Labs евентуално ще провокира забележителен интерес измежду феновете на NFT, изключително като се има поради триумфът на предходните сбирки на компанията, основани на Етериум . Този ход може да промени Биткойн NFT пространството и се чака да провокира нараснал интерес към този възходящ пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР