Юджини Бушар се нахвърли срещу двойните стандарти в тениса, твърдейки,

...
Юджини Бушар се нахвърли срещу двойните стандарти в тениса, твърдейки,
Коментари Харесай

Юджини Бушар призовава за двойни стандарти в тениса след изявление на Джак Дрейпър от девет думи

Юджини Бушар се нахвърли против двойните стандарти в тениса, потвърждавайки, че е щяла да бъде „ разпъната на кръст “, в случай че сподели, че се е радвала на светлината на прожекторите преди 10 години.

Става въпрос за английския номер 1 при мъжете Джак Дрейпър неотдавна призна, че доста му харесва да стои пред камерата, до момента в който работи като модел надалеч от кортовете. В изявление за английския Vogue 22-годишният сподели: „ Много ми харесва да съм пред камерата – в случай че наподобявам добре, това е. “

Но Бушар, който стигна до финала на Уимбълдън през 2014 година, наподобява се обиди малко от изказването. Изглежда Бушар загатна, че щеше да бъде подложена на рецензии, в случай че беше споделила същото, когато беше на върха си.

Отправяйки се към X, 30-годишният мъж написа: „ Ако бях споделил това преди 10 години, щях да бъда разпнат “, съпроводено от смеещо се емотиконче. Краткото, само че сладко изказване на Бушар беше посрещнато със единодушие, като почитателите се втурнаха към секцията за мнения, с цел да дадат мнението си.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР