Юбилейно издание на годишните награди на ОСК ЦСКА тази срядаНа

...
Юбилейно издание на годишните награди на ОСК ЦСКА тази срядаНа
Коментари Харесай

Юбилейно издание на годишните награди на ОСК ЦСКА тази сряда

Юбилейно издание на годишните награди на Общо събрание на колегиите ЦСКА тази сряда
На 30 януари, сряда в Централния боен клуб в София ще се организира церемонията по награждаването на най-хубавите спортисти и треньори за 2018 година на Обединени спортни клубове ЦСКА. "Този празник става към този момент обичаен, той е юбилеен към този момент, защото първият беше през 1999-та година", показа на конференция през днешния ден ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"20 спорта имаме, вземат участие доста надпревари, те са стотици участия в доста интернационалните надпревари, вътрешният календар е още по-наситен. Няколко хиляди спортисти не престават публично да съставляват Общо събрание на колегиите ЦСКА, без да броим децата, които не са картотекирани. Имаме европейски медалисти, имаме участници, резултати на Световни купи. Системата, по която вършим премиите, е доста елементарна - треньорите, когато се съберат всички данни, подреждат ги по олимпийско, международно, европейско, балканско и друго равнище до републиканско. Естествено, в класацията сме присъединили млади гении, съумели, най-хубав принос в интернационален проект. Ще уважим също някои ветерани и някои хора, които са съдействали за развиването на спорта в ЦСКА", разяснява Калчев в Пресклуб България през днешния ден.

"Не желая да загатвам историите, които се сътворяват и се пробват доста хора да окепазят името ЦСКА и да ни изкарат, тъй като съм се отчаял по какъв метод се пробват да изкарат нещо, че сме някакви. Никога не сме се оплаквали, и в този момент не се оплакваме, само че на процедура сме единствените, които в България са отвън всевъзможни рамки на това, което другото спортно общество прави и съществува. Никъде няма като нас, да плащаме милиони, да си купуваме звездите, някакви идиотщини, комплексът ни стои разрушен и затворен, ние плащаме наеми за тия работи", сподели още ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР