Юбилеен 25-и Конкурс за домашно вино Варна“ ще се проведе

...
Юбилеен 25-и Конкурс за домашно вино Варна“ ще се проведе
Коментари Харесай

Търсят се най-добрите домашни винари във Варненско | Юбилеен 25-и „Конкурс за домашно вино Варна“

Юбилеен 25-и „ Конкурс за домашно вино Варна “ ще се организира на 19 февруари от 12.00 часа, споделят уредниците за Moreto.net

Надпреварата ще бъде в три категории - бяло, розе и алено вино. Записване за присъединяване и проби се одобряват до 15 Февруари от 10.00 ч. до 18.00 ч. в Етно ресторант „ Старата къща “, където ще се състои и състезанието.

Всички искащи би трябвало да дават по две проби от виното с което желаят да се включат в състезанието, като могат да вземат участие допълнително от една категория.

През последните години от ден на ден български фамилии се любуват на вино, което сами са произвели. Те нямат характерността на винопроизводителите от предишното /основно пенсионери със лични лозя/. Сега на тази магия са се отдали хора от всички възрастови категории. Сред нашите участници има юристи, банкери, пожарникари, строители, мъже и дами отделили време и средства за произвеждане на гроздов балсам. С всяко последващо издание на варненския конкурс участниците демонстрират забележителни умения. Затова и тази година ще имаме нова спортна категория „ Майсторски клас “. Тя е за всички заели до 3-то място в 3-те категории през последните 3 издания на състезанието, оповестяват от формата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР