Юън Макгрегър: Бих изиграл отново Оби-Уан Кеноби

...
ЖЮън Макгрегър призна, че завръщането му в Междузвездни войни е
Коментари Харесай

ЖЮън Макгрегър призна, че завръщането му в "Междузвездни войни" е било "много дълъг процес", но "му харесва" шанса да се превъплъти отново в ролята на Оби-Уан Кеноби.

51-годишният актьор се прослави с ролята на Оби-Уан Кеноби в продълженията на научно-фантастична филмова поредица и се превъплъщава отново в ролята за предстоящия едноименен минисериал на Disney+, но призна, че връщането към образа на джедай-мастъра е било "дълъг процес" и дълго време е било въпрос, който често си е задавал и не е намирал отговор.

Той каза: "Беше много дълъг, бавен процес на връщане към ролята. Трудността беше породена от две неща. Просто ме питаха прекалено много. В края на всяко мое интервю, в продължение на години, ме питаха две неща: дали ще направя продължение на "Трейнспотинг" и дали някога ще изиграя отново Оби-Уан Кеноби. Винаги това бяха последните два въпроса, преди интервюиращият да затвори вратата на студиото, казвайки: "Това е последният въпрос". И така, просто заради натиска, най-накрая започнах да отговарям честно и осъзнах пристрастието на поколението, за което създадохме предисториите, към оригиналните три филма. Когато ги създавахме, не знаехме какъв ще е ефекта. Не знаехме със сигурност отговора, наистина. Така че постепенно започнах да осъзнавам, че хората наистина ги харесват и че те означават много за това поколение. Това стопли чувствата ми към героя и филмите и вдъхнови опита ми да бъда отново в света на "Междузвездни войни"./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР