Ю Ес Оупън по голф ще се проведе без квалификации

...
Ю Ес Оупън по голф ще се проведе без квалификации
Коментари Харесай

Без квалификации за голф турнира Ю Ес Оупън

Ю Ес Оупън по голф ще се организира без квалификации тази година, оповестиха от Американската голф асоциация (ЮСГА).

Голфърите, които са изключени от квалификационните шампионати, включват тези, които са спечелили конкуренцията в последното десетилетие и приключилите в топ 10 от предходната година на шампионата, да вземем за пример, или тези, които се класират посредством особено изключение от Американската голф асоциация. Съревнованието беше отсрочено за 17-20 септември от датите си през юни на Уингд Фуут Голф Клъб в Мамаронек, Ню Йорк, откакто пандемията от ковид стана причина за срутва в календарите на професионалните спортове.

ЮСГА съобщи, че до момента в който шампионатът ще се организира, квалификациите не са вероятни заради съображения за сигурност. „ Това беше необикновено мъчно решение, защото квалификациите за Ю Ес Оупън са извънредно значими. Но тази конструкция ни разрешава най-хубавия вероятен път за осъществяване на конкуренцията през 2020 “, сподели генералният шеф на шампионатите за ЮСГА Джон Боденхамър.

Професионалният голф тур ще се завърне идващия месец, като към този момент се изигра и една виртуална конкуренция. Световният номер 1 Рори Макилрой и Дъстин Джонсън завоюваха в тандем благотворителен шампионат, като събраха 5.5 млн. $ в битката против COVID-19. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР