YouTube Един от най-близките приятели на трагично загиналия фолк изпълнител Денис

...
YouTube
Един от най-близките приятели на трагично загиналия фолк изпълнител Денис
Коментари Харесай

Приятел на Денис Теофиков: От 3 бона хонорар му даваха 400 лева

 YouTube Един от най-близките другари на трагично починалия фолк реализатор Денис Теофиков – Мартин Пенчев, проговори в извънредно изявление пред Станислав Цанов. В двучасов диалог той разкрива, че Денис е пял против 3000 лв. хонорар, от които е получавал едвам 400 лв..

Останалите пари са се прибирали от продуцента Николай Пашев. Мартин разкрива, че Теофиков е бил непрекъснато глобяван за обикновени закъснения, за които даже не е имал виновност. 

Голяма част от наказванията били поради неговия озвучител – Цеци Лудата глава, който бил уволнен преди месеци от компанията на Пашев, поради систематични обири.

Мартин Пенчев разкрива, че Денис е ходил на психолог, който му е изписал не чак толкоз мощни хапчета, само че в действителност е бил в меланхолия. Той се съмнява в метода, по който е умрял Теофиков, защото това се случва в жилище на момче, което е задържано поради владеене на опиати.

Самият Мартин е работил като водач на Денис, а парите е получавал не от компанията, а от самия реализатор – по 100 лв. от присъединяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР