YouTube каналът на Planeta може и да изтриха промото на

...
YouTube каналът на Planeta може и да изтриха промото на
Коментари Харесай

Алекса - небрежна след скандала с песента за Денис! Фенове ѝ се заканват под снимката

YouTube каналът на Planeta може и да изтриха промото на дебютната ария на Алекса, приятелката на починалия Денис Теофиков, само че в нашия календар датата 30 март към момента е маркирана като ден за премиера. 

Междувременно обаче Алекса качи една непринудена фотография, на която е застанала повърхностно измежду природата с загар вид препечена филийка:

Виж още: Ергенки, торти и кючеци: Бонбонест рожден ден за Бонбонова! 

Бъдещата певица не е написала нищо под фотографията, само че мненията са напряко изчервяващи. " Ще те скъсам ", гласи един от най-миличките измежду тях.

Промо за идната ария на Алекса се появи в канала на Planeta предходната седмица. В късото видео видяхме Алекса с публична рокля в черно, а сред фрагментите се показваха и фотоси на гримьорката с Денис Теофиков. 

Виж още: Лукс и класа: Биляна Йотовска се похвали с диамантено колие за 47 бона 

Идеята за такава ария обаче не беше призната добре от коментиращите. " Вместо да давате изява на сходни същества, можехте да издадете един албум на Денис! ", " Защо не направи такава ария за него, когато беше жив??? Защо не заливаше сторитата си с негови фотоси, когато беше жив??? Само не разбирам пред кого се пробва да се потвърди... тъпо! ", нападнаха Алекса тогава.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksa.officiall/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР