YouTube каналът „Man + River“ на потребител с името Далас

...
YouTube каналът „Man + River“ на потребител с името Далас
Коментари Харесай

iPhone X все още работи след две седмици на дъното на река

YouTube каналът „Man + River“ на консуматор с името Далас нормално прави избавителни работи под вода и се пробва да откри притежателите на открити движимости, с цел да ги върне. През уикенда обаче, неговият влажен лов е довел до едно от най-неочакваните подводни съкровищата до момента – един iPhone X.
Човекът е толкоз разчувствуван от констатацията, колкото и собственичката на телефона Алиса , която преди две седмици го бе изпуснал в реката и оплакваше всички бебешки фотоси на потомството си, които тя има на него.

Излишно е да се каже, че iPhone X е отворен и изцяло изсушен, преди Далас да го зареди, защото всеки ремонтен магазин го предлага в тези случаи. За славата на IP67 документа за водоустойчивост, която подсигурява „само“ до 30 минути във вода, лъскавият телефон в действителност е незасегнат .

Това не е първият път, когато водоустойчив телефон е прекарал доста повече време под вода, в сравнение с гаранционните му периоди, само че това е първият подобен прочут случай с най-новото и най-хубавото от каталога Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР