YouTube е един от най-популярните и посещавани уебсайтовете. От 23

...
YouTube е един от най-популярните и посещавани уебсайтовете. От 23
Коментари Харесай

Как да изтеглим видео и музика от YouTube без реклами

YouTube е един от най-популярните и посещавани уебсайтовете. От 23 април 2005 година, когато бе оповестен първия видеоклип, YouTube стана най-големият хостинг на видео. Хиляди клипове всеки ден се качват в този запас и няма подозрение, че един ден ще попаднете на видео, което желаете да съхраните и гледате офлайн.
Има редица аргументи да желаете да си запишете клипа. Напълно е допустимо неговият притежател да изтрие видеото и даже напълно да отстрани профила си дружно с всичките качени видеоклипове. Възможно е и модераторите на ресурса да изтрият видеото заради проблеми с авторските права или да го създадат недостъпно за вашия район. Така че в случай че не желаете да изгубите обичаните си серии или музикални клипове, е добре да ги запишете в своя компютър. След това можете да прехвърлите клипа в смарт телефона или в таблета, и да му се наслаждавате постоянно, когато ви се желае и ви харесва.

Има доста способи да свалите видеоклип от YouTube . Можете да вземем за пример да употребявате стратегия, приставка за браузър или услуга. Последният вид е най-бърз и комфортен, тъй като нищо не се постанова да се конфигурира на компютъра. В същото време той има доста дефекти. Уеб-услугите нормално не оферират доста варианти за качество на записа и за избор на изходния формат. Повечето от тях дават единствено MP3 или MP4 файлове със приблизително качество. Освен това, в случай че прекалено много консуматори решат да смъкват видео по този метод, услугата може да стане недостъпна и ще се наложи изчакване на незнайно какъв брой време. Голям минус е, че доста от тези услуги не са лесни за потребление, тъй като имат прекалено много вградени рекламни банери и от време на време не е ясно, къде тъкмо би трябвало да се кликне, с цел да се изтегли клипа.

Що се отнася до разширенията, те постоянно работят с тъкмо избран браузър, което не е изключително комфортно.

От друга страна, един път инсталираният програмен продукт за тази цел, дава цялостната независимост при избора на програмата за сърфиране, постоянно е подготвен за работа и предлага разнообразни варианти за излаз. Можете да вземем за пример, да употребявате безплатната стратегия за изтегляне на видео Freemake Video Downloader , която се предлага в формалния уеб страница. Програмата работи съвършено с Оценка за съвместимост Windows Vista и нагоре, като се изключи Windows Server. Програмата изисква Net Framework 4.5 и с цел да може да се започва и в средата на Windows XP, би трябвало да се конфигурира специфичен пач.

За потреблението на Freemake Video Downloader, е задоволително програмата да се изтегли и конфигурира. Тя не съдържа никакви реклами или предложения от трети страни и е задоволително от самото начало да кликате върху бутона Next и да сте сигурни, че няма да получите спомагателни стратегии на компютъра си.

Когато програмата се конфигурира, кликнете два пъти върху нейната иконка, с цел да я стартирате. Ще се разкрие банален, само че хубав интерфейс. За да запишете YouTube клипа благодарение на Freemake е задоволително да отидете в YouTube и да копирате URL на стремежи клип.

След това кликнете върху бутона за слагане на URL адреса във Freemake Video Downloader. Веднага щом програмата открие клипа, извежда програмен прозорец с поддържаните мултимедийни формати и избор на качество. Имайте поради, че софтуерът предлага качество и формати, поддържани от YouTube. В множеството случаи това са MP4, WebM, 3GP и FLV. Качеството на звука се появява отдясно на всяка алтернатива.



Ако желаете да изтеглите единствено аудио, Freemake Video Downloader дава две благоприятни условия – запис в M4A или AAC формат и второ – превръщане в MP3. За втория вид е належащо да скролне надолу и да се прегледат вариантите над бутона Convert.

Програмата дава опция за конвертиране на YouTube клиповете в най-популярните видео формати като AVI, MPEG, MKV за разнообразни устройства – iPhone, PSP, Android смарт телефони.

Когато приключите с избора на формат, кликнете върху бутона Convert, с цел да запишете видеото или аудиото. Избраната алтернатива може да бъде изменена преди да е почнал процеса на евакуиране. Може да бъде определена директория на десктоп компютъра и даже електронен облак. За последната алтернатива би трябвало да имате директория в електронния облак, инсталирана в компютъра или преносимия компютър. Възможно е едновременното евакуиране на видеоклипове и плейлисти.



В случай, че всякога желаете да записвате YouTube с еднакъв формат и качество, обърнете внимание на горния десен ъгъл на програмата. Активирайте го, и изберете нужните формат, качество и целева директория. Отсега нататък Freemake Video Downloader ще съхранява файловете точно с тези настройки.

Друга забавна алтернатива на Freemake Video Downloader е опцията потребителите да избират какъв брой клипа по едно и също време да теглят (от 1 до 5), както и да избират скоростта на изтегляне. Това е комфортно, когато интернет връзката е мудна и дава неточности при изтеглянето. Може да се дава пауза на всички изтегляния, при положение, че връзката се е влошила.



В раздела Options може да видите, че има опция за запис на клипа, макар рестриктивните мерки за страна и район. Необходимо е да се трансформират настройките на прокси сървъра, които елементарно могат да бъдат открити онлайн и да се изтегли въпросния клип.

Има и раздел Accounts, където можете да въведете потребителските си данни за своя YouTube акаунт, с цел да теглите частни видеоклипове. Трябва да се има поради, че не могат да се запишат всички частни клипове, както и платените видеа.

Freemake Video Downloader не може да маха рекламите, вградени в клипа. Това би трябвало да стане ръчно и за тази цел може да се употребява различен артикул на Freemake – Freemake Video Converter , който също може да бъде изтеглен от формалния уеб страница. Изтеглянето и инсталирането са същите.

Клипът с рекламите за унищожаване би трябвало да бъде прибавен във Freemake Video Converter. Кликнете върху зеления бутон отдясно на видеоклипа и ще се отвори редакторът на Freemake. Сега благодарение на бутоните за наляво и надясно и ножиците маркирайте рекламата, която би трябвало да се отстрани. Повторете тези стъпки за останалите реклами. Когато сте подготвени, кликнете върху бутона ОК. Не затваряте програмата! Сега би трябвало да се избере видео формата, с цел да се конвертира файла и измененията да влязат в действие. Изберете формата, качеството, досието и стартирайте процеса. Важно е, Freemake Video Converter не изтрива или замества истинския файл, а основава нов, с всичките промени.



Работата с аудиофайлове е лесна благодарение на програмата  Free Audio Converter , която дава опция за тяхното конвертиране във FLAC, WAV, WMA, OGG и други формати. Освен това, допустимо е редактирането на битрейта, честотата на дискретизацията, канала и даже кодека, с цел да може музиката съвършено да пасне на вашия плеър. Free Audio Converter също може да бъде изтеглена от формалния уеб страница.

В последна сметка, коства си на вашия компютър да се намира софтуерът на Freemake. Програмата е извънредно мощна и лесна за потребление. Тя дава опция за запис на видеоклипове, плейлисти и канали на YouTube с високо качество, редактиране на видео и музика, както и приготовление на мултимедийните файлове за вашите мобилни устройства.

Платена публикация
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР