Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския, който е в неизвестност от 2014 г.,

...
Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския, който е в неизвестност от 2014 г.,
Коментари Харесай

Окончателно! Йоско Костинбродския оправдан за стрелбата по Киро Японеца

Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския, който е в неопределеност от 2014 година, и съратникът му Ивайло Симеонов-Богьовеца са почтени за стрелбата по Кирил Киров-Киро Японеца, станала през юни 2003 година Това е решил дефинитивно през вчерашния ден състав на Върховния касационен съд (ВКС), който удостоверява присъдите им от апелативната инстанция.
На 12 юни 2003 година маскирани стреляха по него от пистов мотор. Японеца обаче извади шанс - патроните се забиха в седалката на мерцедеса му и в бронежилетка, която носел, тъй като 2-ма души го предизвестили, че има поръчка за убийството му.
Освен за опита за ликвидиране Йоско бе упрекнат, че е бил главатар на тайфа за убийства, отвличания и търговия с дрога през 2003-2010 година "На базата на събраните и тествани доказателствени източници, оценени поотделно и съпоставени между тях, двете решаващи по обстоятелствата правосъдни инстанции са създали извода, че те не са задоволителни, с цел да се одобри по безспорен метод, през инкриминирания с обвинителния акт интервал от време, съпричастността на подсъдимия Йосифов, като уредник и началник на проведена незаконна група, както и присъединяване в нея на останалите подсъдими ", безапелационни са съдиите Красимир Харалампиев, Милена Панева и Мая Цонева. Те удостоверяват невинността по обвиняванията за незаконна група на Йоско, Богьовеца, Вергил Славов, Мариан Атанасов и Александър Йорданов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР