Йошко Гвардиол се превърна в една от големите звезди на

...
Йошко Гвардиол се превърна в една от големите звезди на
Коментари Харесай

Гвардиол: Доказахме, че всичко е възможно

Йошко Гвардиол се трансформира в една от огромните звезди на Хърватия на това Световно състезание. Той имаше сериозен принос за спечелването на бронзовите медали в Катар след триумфа с 2:1 над Мароко в дребния край. Младокът означи първия гол в срещата и имаше и други положителни намеси. След мача той съобщи, че отборът му е потвърдил, че всичко е допустимо.

" Много от нас към момента не могат да осъзнаят какво направихме. Ние доказахме, че всичко е допустимо, даже и когато е мъчно. Щастливи сме от бронзовите медали. Трудно ми е да опиша какво усещам. През 2018 година бях вкъщи и гледах мачовете. Сега усетих през какво са минали тогава и не бе по никакъв начин елементарно, само че напъните се отплатиха. Благодаря на фамилията ми и изключително на татко ми, без тях нямаше да съм тук. Нямам самообладание да се приберем в Загреб, с цел да честваме с хората и със фамилията ми ", съобщи Гвардиол.

" Мечтаех да отбележа гол на международното и това се случи в последния мач. Не знам по какъв начин се озовах на тази позици, само че бях там и съумях да се възползвам. Относно неотсъдената дузпа, не знам, не съм сигурен, само че мисля, че имаше контакт. Но не ми пука, тъй като въпреки всичко победихме и завършихме на третото място ", добави бранителят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР