Йоркширският парк за диви животни (YWP) вече е дом на

...
Йоркширският парк за диви животни (YWP) вече е дом на
Коментари Харесай

Невероятно рядка гигантска видра, родена в Йоркширския парк за диви животни в Обединеното кралство - и той е абсолютно очарователен

Йоркширският парк за диви животни (YWP) към този момент е дом на най-редките великански видри в Европа след още едно ново очарователно идване. Заетите видри, майка и баща Александра и Оримар, бяха оставени с цялостни ръце с раждането на петото им кученце за по-малко от три години.

Александра роди първото си кучило от едно дете, момче на име Bonita on Boxing Day 2020 - една година след идването на щастливата двойка в YWP покрай Донкастър. След това майката роди тризнаци предишния април и най-сетне Матео дойде единствено седем месеца по-късно през ноември.

Малкият Матео към момента не е излязъл самоуверено на откритото езеро, само че радва посетителите, употребяващи прозореца за наблюдаване, до момента в който си играе със своя братя и сестри в закрития басейн. Татко Оримар и огромният му брат Бонита оказват помощ на мама, като се грижат за най-малките членове на фамилията.

„ Ние сме толкоз разчувствани от разрастването на нашето семейство Гигантски видри “, споделя шефът за животните доктор Шарлот Макдона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР