Йорданският крал Абдула II, който е на посещение в Германия,

...
Йорданският крал Абдула II, който е на посещение в Германия,
Коментари Харесай

Кралят на Йордания: Целият регион е на ръба на пропастта

Йорданският крал Абдула II, който е на посещаване в Германия, съобщи, че опасността от районна война е действителна, написа Би Би Си.

" Целият район е на ръба на пропастта ", сподели той.

Той също по този начин предизвести против опитите палестински бежанци да бъдат изтласкани в Египет или Йордания. " Това е алена линия, тъй като мисля, че това е проект на някои... обичайните обвинени, с цел да се опитат де факто да поправят обстановката на място ", сподели Абдала.

Като част от европейската си обиколка Абдула организира диалози с канцлера Олаф Шолц, преди самият немски водач да отпътува за Израел.

Във вторник израелският боен представител контраадмирал Даниел Хагари сподели, че статутът на Ивицата Газа след плануваната инвазия на Израел ще бъде " световен въпрос "  за интернационално разискване.

" Обмислихме всички вероятни изходи ", сподели Хагари, запитан дали израелските военни възнамеряват да окупират и ръководят Газа. " Кабинетът разисква по какъв начин може да наподобява това... Как ще наподобява обстановката в този район също е световен въпрос. "

Хагари също акцентира, че не се разисква преустановяване на огъня. " Продължаваме да се приготвяме за идващите стадии на войната ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР