Йорданов обвини Ризова, че не е казала тази истина в

...
Йорданов обвини Ризова, че не е казала тази истина в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов и Цв. Ризова като две петлета се скарали за... Борисов

Йорданов упрекна Ризова, че не е споделила тази истина в ефир. „ Щастлив съм, че ние с вас се договаряме какво ще приказваме авансово “, подмятна след това с подигравка Йорданов в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ А, вие може да се договаряте с някой различен, таза провокация, която желаете да ми кажете, да твърдите, че се договаряте с мен авансово, това не е правилно “, отвърна Ризова.

„ Аз мога да вървя на всички места и да показвам свободната си воля “, отвърна Йорданов.

„ Вие, може да сънувате, че говорите с мен, може да ме сънувате нощем, на разсъмване и да си мислите, че сте се договорили. Аз по какъв начин да ви попреча в този миг да изпитвате усеща и страсти “, не бе на себе си от гняв Ризова.

„ За нищо не диспутирам, само че е хубаво, когато го казвате, да казвате, защото вие сте добър публицист, че господин Трифонов споделя, че Бойко Борисов лъже “, продължи Тошко.

„ Има и противоположна теза “, опита да се отбрани журналистката.

„ Имам поради, че мога да разгадавам, защото сте прецизен публицист, идващия път, когато се повдигне тая тематика, с който и да е ваш посетител, умерено да си отметнете изреченията и да кажете, че господин Трифонов споделя, че това не е правилно “, сподели още Йорданов.

„ Въпросът е различен. Вие, за какво смятате че господин Борисов лъже. Вие, гледате от дълго време телевизия и участвате в политиката “, зададе нов въпрос Ризова.

„ Защото този сюжет е подобен. Защо лъже, не знам. Знам единствено, че лъже, тъй като в тази среща съм бил участник, имаше и мои сътрудници, и на двете двете срещи вътре участваха задоволително хора и всички, които участваха, в това число от ГЕРБ, госпожа Атанасова госпожа Цачева, Делян Добрев, могат да потвърдят, че с Има Такъв Народ не са водени диалози за държавно управление “, отсече Тошко Йорданов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР