Йорданка Христова е една от примите на българската естрада. Тя

...
Йорданка Христова е една от примите на българската естрада. Тя
Коментари Харесай

Йорданка Христова попадна в наследството на Фидел Кастро! Ето какво й е завещал

Йорданка Христова е една от примите на българската сцена. Тя има забележителен певчески гений, който съумява да й помогне да завладее сцената, а оттова и сърцата на хората. Тя има забележителна кариера зад тила си както у нас, по този начин и по света. През живота си е посетила 36 страни, в които е имала удоволствието да показа творчеството си. Известен факт от биографията й е, че гласовитата певица е надълбоко обвързвана с Куба. Освен хубавото време с страната я свързва и една от най-емблематичните и противоречиви персони на 20 век – Фидел Кастро.

Самата Йорданка Христова за него споделя, че за нея той е бил характерен мачо, същински мъж. Тя споделя, че той е направил доста за Куба, само че лишил фантазиите на страната. По тематиката има клюки, че двамата са имали и бурна любовна връзка. Косвено доказателство за това е фактът, че родната певица се е появила в наследството на Ел Команданте. Оказва се, че кубинският водач не е не запомнил обичаната си българка, даже и след гибелта си.

Христова не знаела, че ще получи подарък от Кастро, а го схванала едвам след гибелта му, настояват доближени.

В какво се показва този подарък? Приближени разкриват, че Йорданка Христова е получила четири картини. Те били с извънредно висока финансова стойност, само че родната прима счита да ги задържи за себе си, поради сантименталната им стойност, която е също толкоз огромна. Коментар по тематиката от певицата обаче няма, тъй като тя не желае да разяснява персоналния си живот пред медиите, с цел да се защищити от злоупотреби.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР