Йорданка Фандъкова: Проверих отново бул. Шипченски проход и бул.Асен Йорданов.

...
Йорданка Фандъкова: Проверих отново бул. Шипченски проход и бул.Асен Йорданов.
Коментари Харесай

Фиаското на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов

Йорданка Фандъкова: ”Проверих още веднъж бул. ”Шипченски проход ” и бул. ”Асен Йорданов ”. Там работи компания ”Пътища и уреди ”, на която ще бъдат наложени наказания поради некачествено положен асфалт. ” С тези думи обичната ни кметица разяснява следващия фалшив ремонт в София преди повече от 2 седмици, изпълняван по най-скъпата от всички подадени предложения - близо 8 млн лв.. Въпреки това строго изявление, изпълнено с кметска решителност, нито изпълнителят, нито надзорът, а май и самата администрация не са се трогнали изключително доста и не престават постарому.


бул. Шипченски проход - локви върху трамвайното трасе


бул. Шипченски проход - недостатъци и мърляво осъществяване на всички места. Кой ще бъде първият спънал се в тази стърчаща шахта?

Освен че забавянето към този момент го броим в месеци, двата булеварда наподобяват безобразно - пукнатините и локвите са на всички места, а обичайна за всеки софийски ремонт мърлявщина надвишава и най-песимистичните ни упования. И всичко това макар многочислените инспекции и сигнали, както от Спаси София, по този начин и от редица медии, че и от зам.-кмета Крусев. Всичко това демонстрира, че даже кметът и подопечните ѝ да смъмрят фирмите-изпълнители в народен ефир, ситуацията си остава " Кучетата лаят, керванът си върви ".


бул. Шипченски проход - мърлява работа по всеки подробност

Когато след неведнъж (само)сезиране на общината отново не установяваме прогрес или усъвършенстване, ни се постанова да признаем, че тя не може или не желае да упражни какъвто и да е надзор на метода, по който се харчат нашите пари. Ще го признаят ли и от Московска 33 и ще се опитат ли да намерят решение?


бул. Шипченски проход - месеци минаха, а дефектите не са поправени


бул. Шипченски проход - мърлява работа по всеки подробност



#СпасиСофия #РемонтНаРемонта
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР