Йорданка Атанасова твърди, че на общинската конференция са били допуснати

...
Йорданка Атанасова твърди, че на общинската конференция са били допуснати
Коментари Харесай

БСП структура отсвири Корнелия Нинова

Йорданка Атанасова твърди, че на общинската конференция са били позволени нарушавания, като не всички участници са били членове на партията. За сметка на това пък членовете на общинското управление в Петрич не са били известени авансово за идното събитие.

 

На конференцията участвали също и други членове на Българска социалистическа партия, като общинският консултант от партията Димитър Капитанов, някогашният локален секретар на партията Александър Главчев и други Макар за момента да са останали в партията, преглеждат опцията за независимо присъединяване на локалните избори тази есен.

 

Избраният за краткотраен ръководител на БСП-Петрич – Новко Попов уточни, че доверието било отнето единствено от двамата общински съветници от Българска социалистическа партия – Йорданка Атанасова и Димитър Капитанов. Като съществена причина за това той уточни неприятните резултати на изборите. Попов добави, че членовете на предходното управление били известени за провеждането на конференцията, на която е определен нов ръководител.

 

През месец март в партията се чакат постоянни избори, на които ще бъде определен ръководител на тамошната общинска конструкция. В обществените мрежи членове на партията разясняват, че чакат подмладяване на управлението.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР