Йордания отново въвежда взимането на PCR тест при влизане в

...
Йордания отново въвежда взимането на PCR тест при влизане в
Коментари Харесай

МВнР: Йордания въвежда отново задължителен PCR тест при пристигане в страната

Йордания още веднъж вкарва взимането на PCR тест при влизане в страната, без значение дали пътуващите имат имунизационен документ. Така нужните негативни проби за влизане са два: един, изработен до 72 часа преди идване, и втори на летището в Йордания. Това оповестиха от Министерство на външните работи.
 
По информация на посолството ни в Аман за пътуващите до Йордания по въздушен и сухопътен път, в това число български жители, без значение дали са имунизирани или не, се изисква представянето на уверение за негативен PCR тест, осъществен в границите на 72 часа до идване в страната. Изисква се и онлайн възнаграждение на втори PCR тест (на стойност  28 йордански динара/ок. 40 долара) с попълване на декларация и генериране на QR код на следния адрес: https://www.gateway2jordan.gov.jo. Това също е в действие за всички жители, без значение дали са имунизирани или не. Вторият тест се взима на летището при идване, като жителите няма да бъдат поставяни под карантина, в случай че двата теста са с негативен резултат.
 
Подробна информация за ограниченията при влизане в Йордания може да намерите в страницата на Министерство на външните работи, в раздел „ Коронавирусът – по какъв начин да пътуваме “, на адрес: https://mfa.bg/bg/covid19map/Asia/jordan
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР