Йордан Янчев изпраща една от най-успешните години в своята кариера.

...
Йордан Янчев изпраща една от най-успешните години в своята кариера.
Коментари Харесай

Йордан Янчев: През април ще взема квота за Токио

Йордан Янчев изпраща една от най-успешните години в своята кариера. 18-годишният гений от Сандански беше финалист на международно и европейско по плуване при юношите, взе участие на континентален конгрес на дребен басейн при мъжете в Глазгоу по-рано този месец, усъвършенства куп върхове и справедливо беше класиран под №3 измежду най-хубавите плувци на България за 2019 година Победител е Йосиф Миладинов, а втори е спечелилият в предходните две години Антъни Иванов.

“Тази премия ме кара да се усещам стимулиран за Токио 2020 - следва ми лагер на Белмекен и мисля, че ще се оправя да покрия квотата. Вярвам, че през април ще печеля квотата, само че моята цел е Олимпиадата в Париж 2024-а година.

На Европейското преди две седмици се усещах най-добре. Годината за българското плуване е доста мощна - имахме медали на международно и европейско при юношите на Йосиф Миладинов, Антъни влезе на европейски край при мъжете, имаме две квоти за Олимпиадата, уповавам се на още 3 следващата година и поисквам триумф на всички на Олимпиадата”, сподели Янчев пред камерата на Sportal TV .

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР