Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията е уволнен дисциплинарно със

...
Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията е уволнен дисциплинарно със
Коментари Харесай

Официално: Уволниха Данчо Катаджията

Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията е уволнен дисциплинарно със заповед на министъра на вътрешните работи от 15 април.
За уволнението му се приказва още откакто бе арестуван, само че заповедта идва откакто няколко дни преди този момент бе отхвърлен неговият сътрудник - служителя на реда Иван Иванов от ловешката „ Пътна полиция “.
Иванов също стана прочут с това, че е дясната ръка на нашумелия ловешки служител на реда - Данчо Катаджията. След серия от репортажи стана ясно, че двамата са в близки връзки. Петков и Иванов вземат участие и в скандалния клип със свалянето на номерата на семейство в Луковит.
От 21 февруари Данчо Катаджията е под домакински арест, откакто Окръжен съд - Ловеч промени определението на Районен съд пускайки го от ареста. От няколко серии на следствие и репортажи стана ясно, че той е разследван за насила, данъчни закононарушения, търговия с въздействие и други закононарушения.
Показан бе и високият стандарт на живот на Данчо Катаджията, както и бизнесът, който върти в Ловеч и прилежащи села, макар че не му е разрешено, заемайки длъжността на служител на реда.
Разследването против Петков и Иванов продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР