Йордан Мирчев е освободен от длъжността изпълнителен директор и член

...
Йордан Мирчев е освободен от длъжността изпълнителен директор и член
Коментари Харесай

Уволниха шефа на БДЖ Йордан Мирчев |

Йордан Мирчев е освободен от длъжността изпълнителен шеф и член на Съвета на шефовете на „ Холдинг Български държавни железници “ ЕАД. Решението е на транспортния министър Николай Събев, който махна 81-годишният професор тъкмо три месеца, откакто го назначи.

Новината бе обявена първо от в. Банкеръ, а OFFNews я удостовери от свои източници. Официално известие от страна на Министерството на превоза или БДЖ към момента няма.

В държавните железници е цялостен безпорядък, който в допълнение се ускори след идването на власт на новото държавно управление. Транспортният министър към този момент направи серия от смени в ръководството на БДЖ и НКЖИ, които могат да бъдат избрани като " преливане от пусто в празно ". 

Само преди три дни – в петък, 8 април, с протоколно решение бе освободен от Съвета на шефовете на „ Холдинг БДЖ “ и Кирил Григоров, различен " експерт " доведен от Събев.

Както OFFNews към този момент заяви за изпълнителен шеф на „ Холдинг БДЖ “ ще бъде назначен инж. Ангел Стоянов, който предходната седмица бе освободен от длъжността шеф на БДЖ-Товарни транспорти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР