Йордан Лечков отвърна на Ивелин Попов, който твърди, че именно

...
Йордан Лечков отвърна на Ивелин Попов, който твърди, че именно
Коментари Харесай

Лечков отговори на Ивелин Попов

Йордан Лечков отвърна на Ивелин Попов, който твърди, че точно легендата и досегашен отговорник на националния тим е повода да вземе решение да се отдръпна от държавния отбор.

" Какво да разясня, откакто не съм чул изявлението му. А и желая да ми посочите по кое време съм подлагал на критика тима? Ако съм подлагал на критика, смятате ли, че бих го направил без съображение. Нали това ми е работата като отговорник на националния тим. Този спор сега изобщо не го разбирам. Нито преди мач, нито след, съм споделил нещо по-различно от това, което съм видял по време на самия дуел. Мнението ми е, че не се играе, както би трябвало и нямаме резултати ", разяснява Лечков пред " Блиц ".

" Аз отхвърлям да поемам виновност за общото положение на целия български футбол. Нито аз съм изтървал дузпа, нито съм изтървал голове, нито каквото и да е... Нека всеки да си носи отговорност за своите решения. А за моите решения, да разясня представянето на тима - това ми е част от отговорностите. Слушали сте мненията ми след мач, нямам доверие доста да са се разминавали с това, което сме виждали на терена от играчите ", продължи героят от САЩ`94.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР