Йордан Лечков е бил отстранен като първи вицепрезидент на БФС

...
Йордан Лечков е бил отстранен като първи вицепрезидент на БФС
Коментари Харесай

Отстраниха Йордан Лечков от вицепрезидентския пост в БФС

Йордан Лечков е бил отхвърлен като първи вицепрезидент на БФС по време на съвещанието на Изпълкома през днешния ден. Всички членове на комитета са дали своят вот за неговото освобождение. Лечков се опита да оспори определянето на Михаил Касабов като и.д. президент след оставката на Борислав Михайлов.
Бившият кмет на Сливен даже подаде тъжба в съда, че точно той би трябвало да извършва президентските функционалности, защото не бил подавал оставка. В същото време обаче останалите членове на Изпълкома бяха безапелационни, че всички, в това число и Лечков, са подали оставка и са се подписали под решението утвърждаващо Касабов.

Лечков бе разжалван и като отговорник за мъжкия народен тим. Функциите му се поемат от Емил Костадинов, който до момента отговаряше за юношеските и младежката обединения. Костадинов поема и вицепрезидентския пост на Лечков.

На Изпълкома също по този начин бе решено изключителният конгрес за БФС да се организира на 7 юни. Другите обсъждани разновидности бяха февруари и април. На форума ще бъде определено новото управление на футболния съюз.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР