Йордан Исаев, който рани с бомбичка двама полицаи, обжалва пред

...
Йордан Исаев, който рани с бомбичка двама полицаи, обжалва пред
Коментари Харесай

Футболният хулиган, ранил с бомбичка полицаи, обжалва присъдата си

Йордан Исаев, който рани с бомбичка двама служители на реда, апелира пред Апелативния съд присъдата на Софийски градски съд от четири години отнемане от независимост и 80 000 лв. неимуществени вреди. Исаев призна виновността си и за това получи присъда, понижена с 1/3, заяви за Novini.bg бранителят на единия потърпевш служител на реда юрист Цанко Славчев.

В претекстовете си, отбраната на Исаев показва, че тази присъда е неправилна и незаконосъобразна. Съдът не бил взел поради смекчаващите виновността условия – чисто правосъдно минало, неналичието на висящи наказателни производства и престъпни регистрации, обвиненият бил млад е, имал положително процесуално държание и откровено съжалявал за случилото се.

Инцидентът стана по време на мач сред Левски и ЦСКА през април предходната година. Пострадаха двама униформени - мъж и жена, като тя едвам не загуби зрението си.

Съдът счете, че младежът е показал жестоко неуважение на публичните правила, предизвикал е тежка телесна щета на полицайката, която към този момент вижда единствено силуети с едното си око.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР