Йордан Георгиев - така се казва новият любим на Мика

...
Йордан Георгиев - така се казва новият любим на Мика
Коментари Харесай

Потребители към Мика Стоичкова: Това синът ти ли е, или малкото братче?!

Йордан Георгиев - по този начин се споделя новият обичан на Мика Стоичкова, по който тя очевидно е хлътнала над ушите. След раздялата си с бащата на своята дъщеря Миа - Айкут Рамадан, Мика не беше показвала никой мъж. Сега обаче освен го направи, само че и не може да се спре да бълва фотоси в нета на кг.



Разбира се, в това нямаше да има нищо неприятно, а и Мика е свободна млада жена... в случай че не беше казусът с възрастта на гаджето й. Данчо е освен доста по-млад от дъщерята на Христо Стоичков, само че и наподобява напряко бебе. Буквално!

От фотосите с Мика ни гледа едно момченце, което е на забележима възраст 10-ти клас (някой ден ще е признателен за тази си младоликост), а потребителите в нета не се сдържаха и скочиха всеобщо. Много от тях непосредствено питат щерката на Камата дали това до нея е синът й, или по-малкото й братче.



" Микаелке, какво е това до теб, бе?! Милото, толкоз почтено наподобява, сладурче! Ама ти това момченце в този момент отглеждаш ли го, сътрудник ли ти се написа, щото не излиза наяве и повече бие на първото... Толкова ли се свършиха естествените зрели мъже, които да ти паснат, бе?! Та се загледа по детските градини ", разясняват зевзеци в мрежата.

Разбира се, тези приказки евентуално най-вече нервират самия Йордан Георгиев, само че и Мика едва ли остава безразлична. Най-вече от боязън да не би сходни майтапи да повлияят зле на връзката й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР