Йонислав Йотов – Тото, вече не страда от звездомания. Рапърът

...
Йонислав Йотов – Тото, вече не страда от звездомания. Рапърът
Коментари Харесай

Скандалът с Тити приземи Тото от Скандау“

Йонислав Йотов – Тото, към този момент не страда от звездомания. Рапърът от „ Скандау “  не върви с защита, нито се прави на забавен. Наш кореспондент засече изпълнителя в столичен мол. Тото беше е компанията на жена си Кристин и двете им деца Доминик и Ая. Младото семейство похапваше, а децата си играеха с други малчугани. Тото и Кристин си говореха напълно умерено и отзивчиво с останалите пазаруващи, написа в. „ Уикенд “.

Изпълнителят на„ Чужди усмивки “ си споделяше с другите хора. Тото се обръщаше към мъжете с „ брат “ и се държеше по този начин, като че ли са му отколешни другари. Въобще не се правеше на забавен, не звездееше и не стоеше със слънчеви очила, както правеше до наскоро.

Рапърът, нашумял с присъединяване си във „ ВИП Брадър “ преди няколко години, остана без участия и мощните си спонсори след изцепката с Тити Папазов в предаването му, което се излъчва по интернет (т.нар. подкаст). Припомняме, че в „ При ТоТо “ Тити описа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което 3 дни, откакто се разделили, му изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я „ накаже “, Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата й.  Зрителите останаха втрещени, че по този начин свободно се приказва за принуждение над дами и в цялата зала, където се записва предаването, се чува плевел смях. Хората се възмутиха на държанието на Тото, който не спираше да се хили, до момента в който слуша за ужаса.

Клипът с изявлението с Тити Папазов съответства със абсурда с насилника Георги от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата на 18-годишната Дебора. Това отприщи вълна от недоволни, които скочиха против Тото, и спонсорите до един го зарязаха. Наскоро Йонислав възобнови подкаста си, само че е очевидно по-смирен и сдържан. Явно си е взел поука след изцепката с Тити Папазов и има позитивна смяна в държанието му.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР