Йоланда Хадид е бивш модел, телевизионна звезда и майка на

...
Йоланда Хадид е бивш модел, телевизионна звезда и майка на
Коментари Харесай

Можете ли да повярвате - тя е на 54 години

Йоланда Хадид е някогашен модел, телевизионна звезда и майка на световноизвестните топмодели Джиджи и Бела Хадид. 54-годишната жена наподобява като близначка на дъщерите си. След като се омъжва за Мохамед Хадид през 1994 година, Йоланда се открива в Лос Анджелис и се отхвърли от кариерата на модел в името на фамилията си.

Със фотосите си в Инстаграм Йоланда постоянно провокира учудване в мрежата, където има над 2,5 млн. почитатели. Със страхотна фигура и необятна усмивка, тя не отстъпва по нищо на доста други известни дами. Сестрите Бела и Джиджи са деца от брака на Йоланда с Мохамед Хадид, с който по-късно се развеждат. Двамата имат и един наследник Ануар.

През септември предходната година Йоланда издаде книга за живота си, в която споделя за борбата с лаймската болест. Тежката диагноза Йоланда чува през 2012 година

Тя губи опцията да чете, написа и да гледа телевизия. Бившата телевизионна звезда споделя, че се е борила освен с заболяването, само че и с желанието да постави завършек на живота си. След дълготрайно лекуване Йоланда съумява да влезе в ремисия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР