Йоланда Хадид, 55-годишната майка на Джиджи и Бела Хадид, има

...
Йоланда Хадид, 55-годишната майка на Джиджи и Бела Хадид, има
Коментари Харесай

В какво обвиниха майката на Джиджи и Бела Хадид

Йоланда Хадид, 55-годишната майка на Джиджи и Бела Хадид, има зад тила си дългогодишна кариера като модел и тя водеща. Тя постоянно е държала на външния си тип и през днешния ден наподобява сносно за годините си. А двете й дъщери са едни от най-известните лица на международната фешън сцена и за тях да наподобяват съвършено е част от работата им.

Принципно обръщаме внимание на Йоланда около някоя нова и провокативна фотография, която разгласява в обществените мрежи. Сега обаче майката на Джиджи и Бела влезе в полезрението на медиите поради няколко свои изявления и цялостното си държание към дъщерите си.
 Снимка 419069

Действието се развива преди седем години. Вероятно не всички са наясно, че преди да покорят стилния подиум, сестрите Хадид добиха популярност с риалити шоуто The Real Housewives of Beverly Hills , в което основно настоящо лице бе и майка им Йоланда.

В архивните фрагменти от 2012 година се открояват няколко изявления на Йоланда към двете й дъщери, които провокираха гнева на мнозина. Тя да вземем за пример разубеждава Джиджи да не се занимава с волейбол, тъй като това ще я направи мъжкарана, а моделството е грациозна работа. Също по този начин, с този спорт тя единствено си губи времето, което може да употребява за градене на кариера.
 Снимка 419112

А Джиджи това е единствено на 16... Години по-рано тя се облича в необятни, спортни облекла, което е вбесявало майка й. Йоланда даже споделя в предаването, че си е мислела, че щерка й е лесбийка.

Госпожа Хадид обръща съществено внимание и на хранителния режим на двете девойки, насочили взор към блестящата кариера на модели. Тъй като тя самата към този момент е минала по този път, счита себе си за най-хубавият образец по какъв начин би трябвало да се се случат нещата. А отговорът е - с апетит и ограничения .

Йоланда мъчно преглъща желанието на Джиджи да прегреши с храна на рождения си ден и я предизвестява, че още на идващия ден би трябвало да се върне към прецизната диета, тъй като в Париж и Милано харесват кльощави девойки.
 Снимка 419111

Майката на двете хубавици постоянно е била брутално откровена с тях за това какво в действителност съставлява стилната промишленост и какво ти коства, с цел да бъдеш забележима част от нея. Мнозинството мнения са свързани с обстоятелството, че Йоланда управлява целия живот на дъщерите й и ги е лишила от най-хубавите им години , написа Daily Mail.
 Бела Хадид, The Weeknd и ваканцията им на Бахамските острови
Как се забавляват Бела Хадид и The Weeknd

Диви и красиви

Не липсват и отзиви, че да бъдат на стилния подиум не е толкоз фантазия на Джиджи и Бела, колкото на тяхната майка, подготвена на всичко, с цел да стане нейното. Но няма по какъв начин да се отхвърли и че точно поради нейните препоръки и директиви през днешния ден двете сестри са едни от най-известните модели в света .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР