ЙОХАНЕСБУРГ—Южна Африка е подложена на критики за това, че харчи

...
ЙОХАНЕСБУРГ—Южна Африка е подложена на критики за това, че харчи
Коментари Харесай

Гневът се покачва заради това, че Южна Африка печели милиони от облаги на САЩ, докато се приближава до Иран, Русия и Хамас

ЙОХАНЕСБУРГ—Южна Африка е подложена на рецензии за това, че харчи милиони долари в диалози с терористичната група Хамас и изпраща делегации за комфортни договаряния с съперниците на Съединени американски щати Русия и Иран. Някои критици споделят, че парите биха били по-добре изхарчени за справяне с „ хаоса “ вкъщи.

Южна Африка има най-високото равнище на безработица в света, ширеща се престъпност и необятно публикувана корупция, което докара до огромни елементи от Йоханесбург нямат вода за 10 от последните 11 дни, а в народен мащаб има спирания на тока сред четири и 11 часа дневно.

Съединени американски щати оказват помощ на Южна Африка да печели милиарди долари годишно от търговия изгоди посредством Закона за напредък и благоприятни условия в Африка или AGOA. Орде Китри, професор по право в Държавния университет на Аризона и старши помощник във Фондацията за отбрана на демокрациите, сподели пред Fox News Digital, че е време Южна Африка да бъде изхвърлена от програмата.

Президентът на Русия Владимир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР