Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов ще играят благотворително спектакъла Аз

...
Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов ще играят благотворително спектакъла Аз
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов играят благотворително Аз и ти, преди Ние

Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов ще играят благотворително спектакъла " Аз и ти, преди Ние " на 16 май в Сити марк арт център в София. Представлението с идея е в подкрепа на младежи, които трансформират животи - организацията “ ”

В уеб страницата Epaygo.bg, откъдето може да се закупят билети за “Аз и ти, преди Ние ” има алтернатива за подаяние, с изключение на закупуването на билети, в случай че някой желае да се включи с по-голяма сума. Дарения може да се създадат и на място преди и след спектакъла на 16 май в особено сложени кутии.



В поддръжка към идеята се включват Сити марк арт център, които дават залата гратис за представлението на 16 май, а Grabo.bg, Epaygo.bg, Theatre.art.bg - няма да вземат комисионна от продажбата на билети. Това икономисва пъклен доста разноски, които също ще бъдат дарени, прецизират от Desta Production, които продуцират “Аз и ти, преди Ние. ”

Това е дебютно показване в трагичния спектакъл на Владимир Михайлов и ударното завръщане на Йоанна Темелкова в театъра.



" Аз и ти, преди ние, какви бяхме? " пита създателят Светльо Томов в своята пиеса за двама. “Това е историята на една изживяна обич, само че не до дъно. За това по какъв начин сме не запомнили да усещаме, да мечтаем и да бъдем щастливи. За една среща, която буди всичко премълчано. Думи, които към този момент звучат друго ”, споделя режисьорът Димитрис Георгиев. Продуцент е Денис Ставров.

Премиерата на впечатляващия театър беше преди година. Спектакълът с присъединяване на Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов се радва на голям зрителски интерес, постановката гостува в доста градове у нас, а залите са изцяло разпродадени. През май следва и европейско турне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР